5926 zegels
anjozegels, online postzegel verkoop
home inhoud mandje frankeerzegels voorwaarden anjozegels/Unicef contact links
zoeken
zoekterm uw reserveringen onlangs geplaatst
beginletters van landen/zegelvermelding
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
div

Voorwaarden

kwaliteit

De zegels zijn zo goed mogelijk beschreven. Eventuele mankementen zijn zichtbaar op de afbeelding en/of staan op de afbeelding van de postzegel zelf indien van toepassing. Pas afgeweekte zegels hebben nog niet in een album gezeten en kunnen dus nog wat bobbelig zijn.

Soms heeft een gestempelde buitenlandse zegel nog wel een gomlaag maar zit daar een plakker aan of is deze gomlaag op een andere manier niet meer helemaal intact. Alhoewel ze gestempeld zijn en ze dus van te voren afgeweekt hadden kunnen worden om ze er weer gaaf uit te laten zien is dat bewust niet gedaan omdat ze met gomlaag immers steviger en minder kwetsbaar zijn. Bij de wat duurdere zegels staat het wel vaak nog even genoemd, bij de eenvoudigere zegels meestal niet.

beschrijvingen

Ik heb geprobeerd de zegels correct te beschrijven (inclusief nummer, prijs en cataloguswaarde) maar fouten zijn natuurlijk altijd mogelijk. Kijk daarom zelf eventueel altijd even een en ander na. Het zegelnummer is nooit gescheiden door een spatie. Een x volgend op een nummer met een spatie heeft niets te maken met dat nummer.

Omdat in de tijd met verschillende catalogi gewerkt wordt kan het voorkomen dat er tegelijkertijd verschillende cataloguswaarden genoemd worden voor zegels met in principe een gelijke cataloguswaarde (bv de modernere series). Dit komt omdat het een poosje kan duren voordat een wijziging in de cataloguswaarden voor alle eerder geplaatste zegels doorgevoerd wordt.
De in de site genoemde prijs wordt aangehouden, ook als de cataloguswaarde inmiddels veranderd is.

betaling / prijs

U kunt betalen via een (internet) overschrijving per bank of giro. Geld opsturen via de post is eventueel ook mogelijk maar is wel voor eigen risico.

De meeste zegels worden verkocht voor ongeveer 25% van hun cataloguswaarde. Deze staat er vaak ter informatie bij (bijvoorbeeld c10 betekent cataloguswaarde 0,10 euro).

Fluorescentie en fosforescentie zijn alleen met een lange golf UV lamp bekeken en niet met een korte golf UV lamp. Als hier iets over vermeldt wordt, geldt dat dus alleen voor een lange golf UV lamp.

bestellen

U kunt zegels bestellen via de bestel-knoppen op de verschillende pagina's.

Alhoewel ik het goed bij probeer te houden kan het gebeuren dat een zegel die U besteld heeft niet meer leverbaar is. Ik mail van tevoren altijd een bevestiging van uw bestelling dus wacht svp met betalen tot u die ontvangen heeft.

verzending

De verzendkosten volgen het normale tnt-tarief (voor zegels is dat vrijwel altijd 1x het basistarief) en zijn extra voor de koper. Let wel, de genoemnde verzendkosten zijn een indicatie. Als je veel zwaardere artikels koopt dan wordt het geheel zwaarder en zullen de verzendkosten hoger zijn. Ik tel de daadwerkelijke verzendkosten. Afhalen is helaas niet mogelijk, tenzij het totaal van al je aankopen (inclusief verzendkosten) over de 10 euro komt. Andere verzending (bv aangetekend) is op verzoek en tegen extra kosten ook mogelijk.

De bestelling wordt verzonden binnen enkele dagen nadat de betaling binnen is.

problemen

Mocht een artikel een mankement vertonen dat niet in de advertentie of op de afbeelding beschreven staat of zichtbaar is dan mail me maar even, dan kunnen we proberen dat op te lossen. Alhoewel ik zorgvuldig probeer te werken, kan ik natuurlijk altijd iets over het hoofd zien.